Het Brook Duo. Foto: PR
Het Brook Duo. Foto: PR

Brook Duo in Kulturhus Vorden

VORDEN - Het Brook Duo treedt op zaterdag 21 januari in Het Kulturhus Vorden op met hun nieuwe 'Heimwee Theatertour'. Met deze streekproductie wil het Brook Duo een ode brengen aan hun voorouders en hun trots en dankbaarheid tonen aan de streek met haar bewoners.

Met veel nostalgie, humor, serieuze verhalen en herinneringen aan zijn Opa en Oma zal Gert Jan Oplaat de bezoekers meenemen naar zijn 'afkomst'.

De verhalen worden afgewisseld met beelden, via de moderne toverlantaarn, van vroeger tot nu en natuurlijk zingt hij vele bekende Brook Duo liedjes samen met Hennie Tijink. De tour zal een feest van herkenning zijn met een lach en een traan.

Gert-Jan Oplaat en Hennie Tijink zijn al 27 jaar samen onderweg met talrijke optredens in binnen en buitenland. Naast vele de optredens is het Brook Duo bekend van de succesvolle kerkentour. Dit heeft hen geïnspireerd tot de 'Heimwee Theatertour'.

Kaarten zijn te reserveren via e-mail info@dorpscentrumvorden.nl of telefonisch, 0575-552722. De kosten van de kaarten in de voorverkoop zijn 10 euro per stuk, aan de zaal 12,50 euro per stuk. Meer informatie staat op de site of neem of neem even contact op.

Het optreden begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur.


www.kulturhusvorden.nl


Longpunt Doetinchem over 'KNO en longziekten'

DOETINCHEM - Longpunt de Achterhoek Doetinchem organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners op donderdag 19 januari van 15.30 tot 17.30 uur een bijeenkomst met het thema: 'KNO en longziekten'. Over keel-, neus-, en oorproblemen, hoesten, heesheid, slikken en apneu. Dit vindt plaats in het Slingeland Ziekenhuis (auditorium), Kruisbergseweg 25 in Doetinchem.

Het thema zal worden besproken door: KNO-arts dhr. S.A.T. van Pinxteren en OSAS-consulent Dorine van Hagen. Omdat bij bezoekers veel vragen met betrekking tot dit onderwerp bestaan, is er ruim tijd ingepland voor het stellen van vragen.

Zaal open 15.00 uur. Gratis deelname en parkeren. U wordt verzocht om tijdens deze bijeenkomst geen luchtjes te gebruiken.

U wordt geadviseerd aan te melden zodat u zeker bent van een plaats. Informatie en aanmelding kan via e-mail of telefoonnummer.


doetinchem@longpunt.longfonds.nl

Jannie ter Vrugt: 06-43486657

gelderland.longfonds.nl