Een aantal prijswinnaars met tandarts Boersma (rechtsachter) en de Kruijf (l) van de praktijken aan het Jebbink.  Foto: PR
Een aantal prijswinnaars met tandarts Boersma (rechtsachter) en de Kruijf (l) van de praktijken aan het Jebbink. Foto: PR Foto:

Bezoekers tandartspraktijk Boersma 'klaar voor een kus'

VORDEN - Om het bezoek aan tandartspraktijken wat leuker te maken, werd landelijk de actie 'Klaar voor een kus' ontwikkeld. Bezoekers konden online hun afspraak, deelnemende tandartspraktijk en gegevens invullen en maakten hiermee per periode van vier maanden kans op diverse prijzen, waaronder een ballonvaart (hoofdprijs) of één van de 15 elektrische Philips Sonicare tandenborstels. Ook tandartspraktijk Boersma, aan het Jebbink in Vorden deed mee. Bijzonder is dat zowel de hoofdprijs als maar liefst 11 van de 15 elektrische tandenborstels, van de totaal 16 landelijk te winnen prijzen, binnen deze praktijk gewonnen werden door tandartsbezoekers. "Hoeveel geluk kun je hebben?", zo reageerde Rinskje Boersma. Vorige week werden de gelukkige winnaars opgebeld om hun prijs in ontvangst te nemen en samen even op de foto te gaan in de praktijk.