Statiegeldactie stichting Gamrupa

VORDEN - "Langs deze weg willen de vrijwilligers van Stichting Gamrupa Wilbert en Yvonne Grotenhuys van Albert Heijn Vorden hartelijk dankzeggen dat wij de gele statiegeldknop mochten benutten voor ons project in Gambia om een ambachtsschool op te zetten. Het heeft ons 450,25 euro opgebracht, waarmee wij weer verder kunnen uitbreiden. Natuurlijk bedanken wij ook de AH klanten die hun statiegeld hiervoor hebben gedoneerd," laat Henny Sueters weten namens Stichting Gamrupa. De stichting kan nog steeds gereedschap gebruiken. "Wat u te veel hebt, zoals hamers, tangen, boormachines, enzovoorts."


0575 – 556658

henny.sueters@gamrupa.org


Lezing over vallen bij seniorensoos

VIERAKKER/WICHMOND - De heer G.H. Sterringa, gepensioneerd huisarts te Vorden, zal dinsdagmiddag 28 november een presentatie geven over een voor de senioren zeer relevant onderwerp, getiteld 'Halt U valt'. De lezing gaat over de risico's van vallen in en om het huis, ziektes met valneigingen, invloed van medicijnen enzovoorts. Voorkomen is beter dan genezen. Wie weet krijgen de aanwezigen nog handige tips in deze. Alle senioren, ook wie normaal niet naar de seniorensoos komen, zijn van harte welkom. De middag is van 14.30 tot 16.30 uur in het Ludgerusgebouw te Vierakker. De koffie/thee staat klaar vanaf 14.00 uur.


Bijeenkomst PCOB met SVV

VORDEN - De gezamenlijke bijeenkomst van PCOB en SVV zal plaatsvinden op vrijdag 24 november om 14.00 uur in de Grote Zaal, Dorpscentrum te Vorden. Die middag wordt een optreden verzorgd van het koor Steenrewalt onder leiding van dirigent Lucian Venderink uit Steenderen, met onder andere bekende liederen uit de Achterhoek. De heer Johan Eppink zal verhalen voordragen in het Achterhoeks dialect.