Zendingswerker Hans Frinsel spreekt in Kapel De Wildenborch

VORDEN - Hans Frinsel uit Rijssen zal zondagmorgen 26 november om 10.00 uur spreken in Kapel De Wildenborch aan de Kapelweg 1 (buurtschap Wildenborch) te Vorden bij de Christengemeente De Schakel.

Hans Frinsel en zijn vrouw Carla werkten van 1976 tot 1992 als zendingswerkers in Guinée-Bissau. Nadat zij terugkeerden naar Nederland in verband met de scholing van hun kinderen, werkte Hans Frinsel als directeur van stichting Tot Heil des Volks in Amsterdam en als hoofdredacteur van maandblad De Oogst. In 2006 keerde hij terug bij het internationale zendingsgenootschap WEC waarmee hij in Afrika gewerkt had, om twee jaar als interim directeur te werken op Cornerstone Institute for Intercultural Studies in het Noord-Brabantse Beugen, een Europese Engelstalige zendingsopleiding. In 2008 vertrokken Hans en Carla weer naar Guinée-Bissau, waar zij tot 2016 bleven. Ze zijn nog steeds parttime betrokken bij het werk daar, maar werken nu een groot deel van het jaar mee in het publiciteitswerk van stichting WEC in Nederland.

Om de bemoedigende woorden van Hans Frinsel te kunnen horen, worden belangstellenden uitgenodigd. Ook zullen er weer liederen worden gezongen onder begeleiding van een muzikant. Na deze bijeenkomst is er gelegenheid om in gesprek te komen met Hans Frinsel. Wie geen vervoer heeft kan zich telefonisch of via mail melden bij De Schakel. Meer informatie staat op de website of Facebook.


0575-552809, 06-29226380 of 06-11464043

deschakel2017@hotmail.com

www.stichtingdeschakel.com


Voorverkoop IJsbaan Vorden

VORDEN - IJs is gratis zou je denken. Maar veiligheid, verlichting en verzorging van de baan zijn dit niet. De ijsvereniging in Vorden heeft jaarlijks vaste kosten, ongeacht of er wel of niet geschaatst kan worden. Gelukkig kan dit gefinancierd worden uit de voorverkoop van ledenkaarten, vrienden van de ijsbaan Vorden, giften van onder andere 'de Werf' en bijdragen van gratis materiaal door Vordense ondernemers. Wilt u ook zorgen dat de ijsbaan blijft bestaan? Schaf dan ledenkaarten in de voorverkoop aan.

Hiermee steunt u de vereniging in het voortbestaan. Het bestuur heeft daarom een mooie aanbieding, zodat men ieder jaar de ledenkaart in de voorverkoop te verkrijgen. Zo bestaat er vanaf dit seizoen een enkelvoudige- en een gezinsledenkaart (in de voorverkoop respectievelijk 13 euro en 25 euro bij doorlopende automatische incasso. De kaarten worden op naam uitgegeven. Jaarlijks wordt in november de kosten voor de ledenkaart afgeschreven en vervolgens thuisbezorgd. Aanmelden, kaarten kopen en automatische incasso afgeven kan via de website op zaterdag 25 november en 2 december (11.00 tot 16.00 uur) en woensdag 29 november (14.00 tot 17.00 uur) in de kantine van de ijsbaan.

Geef u op voor een ledenkaart of wordt 'vriend van de ijsbaan' (10 euro) en blijf de mogelijkheid van ijspret in Vorden ondersteunen.


ijsbaan-vorden.nl


Zang – en ontmoeting Achterhoek

ZELHEM - Zondagmiddag 3 december is er in Zelhem een zang- en ontmoetingsdienst georganiseerd door Stichting de Opdracht. Dit zal plaatsvinden in Cultureel centrum De Brink, Stationsplein 12 (ingang zaal via parkeerplaats achterzijde, Industrieweg). In deze bijeenkomst, die om 16.00 uur begint, hoopt Gijsbert Tomassen uit Ermelo voor te gaan. Het Gospelkoor Inspiration uit Vorden zal meewerken aan deze dienst. De samenzang wordt begeleid door Kees van Dusseldorp, piano. De toegang is vrij, wel is er een collecte. Na afloop is er koffie. Voor meer info, bel of kijk op de site.


0314-622878

www.stichtingdeopdracht.nl