De kinderen kwamen vrijdagochtend één voor één met versierde hangers langs Christel om haar te bedanken. En zij kregen op hun beurt weer een klein presentje van Christel. Foto: PR.
De kinderen kwamen vrijdagochtend één voor één met versierde hangers langs Christel om haar te bedanken. En zij kregen op hun beurt weer een klein presentje van Christel. Foto: PR. Foto:

Afscheid van Christel Waarle bij de Vordering

'Christel wist enorm veel van de school en pakte alles aan'

VORDEN – Vrijdag 30 september was het de laatste werkdag van Christel Waarle,de administratieve kracht van basisschool de Vordering. Na veertien jaar trouwe dienst en zelfs al zestien jaar geleden als ouder de Vordering binnen gelopen, nam Christel vrijdag afscheid.

Ze had naast haar werk op de Vordering elders ook een andere baan en kon daar uitbreiding van uren krijgen. "Voor ons een groot gemis", aldus directeur Beryl Grob-Schouten. "Christel wist enorm veel van de school en pakte alles aan. En dat ze nu een volledige baan bij haar andere werkplek kan krijgen, is geweldig en dat gunnen we haar enorm".

De kinderen kwamen vrijdagochtend één voor één met versierde hangers langs Christel Waarle om haar te bedanken. En zij kregen op hun beurt weer een klein presentje van Christel. Ook van de collega's is op een gezellige manier afscheid genomen.

"We wensen haar allemaal erg veel succes toe", aldus directeur Beryl Grob-Schouten.