Met een collectie van ruim zevenhonderd verschillende soorten fuchsia’s staat de tuin er met ruim tweeduizend planten er bloeiend en zeer kleurrijk bij. Foto: PR.
Met een collectie van ruim zevenhonderd verschillende soorten fuchsia’s staat de tuin er met ruim tweeduizend planten er bloeiend en zeer kleurrijk bij. Foto: PR. Foto:

Open dagen fuchsiatuin familie
Elsman Wichmond

Fuchsia's, streptocarpussen en vele andere planten

WICHMOND – Voor de tweede keer dit jaar wordt de fuchsiatuin van de familie Elsman aan de Baron van der Heydendaal 24 in Wichmond weer vrij opengesteld ter bezichtiging. De tuin is vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar en de entree is gratis.

In de tuin van de familie Elsman is een ruim assortiment aan fuchsia's, streptocarpussen en vele andere bloeiende planten te zien. Daarnaast zijn er ook stekken en/of grotere fuchsia planten te koop.
Met een collectie van ruim zevenhonderd verschillende soorten fuchsia's staat de tuin er met ruim tweeduizend planten er bloeiend en zeer kleurrijk bij. De open tuindagen trekken elk jaar weer honderden mensen vanuit alle windstreken. Iedereen is van harte welkom.


facebook.com/fuchsiatuinwichmond