Meisjesteam tot en met 14 jaar. Foto: PR
Meisjesteam tot en met 14 jaar. Foto: PR Foto:

Meisjesteam en herenteam 1 nog ongeslagen

VORDEN - Zowel het meisjesteam tot en met 14 jaar, als het eerste herenteam van VTP, doet het goed in de regionale competitie die van april tot en met juni gespeeld wordt.

Het meisjesteam tot en met 14 jaar bestaande uit Sien Klein Negerman, Sanne Gerritsen, Bo Limpers en Sam Rakitow heeft er drie competitiewedstrijden op zitten en ze hebben iedere wedstrijd nog gewonnen. Ze waren te sterk voor Groenlo, Aalten en Didam. Ze hebben uit en thuis wedstrijden, dus willen ze erg graag voor het kampioenschap gaan. Dit zit er zeker in omdat de wedstrijden met 5-1, 4-2 en 6-0 zijn gewonnen.

Ook het eerste herenteam heeft goede zaken gedaan. Stephan van Voskuilen, Cees van Voskuilen, Rutger Wullink, Paul Wijers, Maarten Vos en vaste supporter Christiaan Brinkhorst hadden het eerste weekend vrij en konden kijken hoe hen concurrenten het deden. Toen ze zelf aan slag mochten deden ze dit erg voortreffelijk. Ze hebben beide keren met 5-1 gewonnen. Ze waren te sterk voor Tennisvereniging Zuid en LTC Doetinchem.


Jubal speelt Musicals

BAAK/VIERAKKER - Muziekvereniging Jubal is druk bezig met de voorbereidingen voor het voorjaarsconcert op zaterdag 20 mei. De avond zal in het teken staan van musicals. Een greep uit het repertoire zijn de werken Les Miserables en The Phantom of The Opera. En uiteraard zijn ze trots op het opleidingsorkest, ook zij hebben een aantal nummers ingestudeerd en laten dit graag ten gehore brengen. Zij hopen iedereen nieuwsgierig te hebben gemaakt en nodigen van harte uit om te komen luisteren en te genieten. De avond begint om 20.00 uur in zaal Herfkens in Baak.


Het eerste herenteam van VTP. Foto: PR