Tijdens de opening werd de nieuw gecoate glijbaan, mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Oudejaars Crossloop, in gebruik genomen. Foto: PR
Tijdens de opening werd de nieuw gecoate glijbaan, mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Oudejaars Crossloop, in gebruik genomen. Foto: PR Foto:

Hart voor Oudejaars Crossloop en In de Dennen

VORDEN - Stichting Oudejaars Crossloop Vorden en stichting In de Dennen gaan voor Hart voor de Achterhoek een lijstverbinding aan. Hart voor de Achterhoek is een initiatief van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek dat lokale projecten financieel ondersteunt. Totaal is er 400.000 euro te verdelen. Hoe meer stemmen op een stichting wordt uitgebracht, des te meer geld de stichting ontvangt. Het maximum bedraagt 2.500 euro per stichting.

Afgelopen jaar ging de opbrengst van de Oudejaars Crossloop Vorden al naar In de Dennen, wat de nieuwe coating voor de glijbaan mede mogelijk maakte. Ook dit jaar zal de opbrengst van de crossloop naar het zwembad gaan. Reden voor voorzitter Wilbert Menkveld van de Oudejaars Crossloop Vorden om een lijstverbinding aan te gaan met stichting In de Dennen.

Een lijstverbinding houdt in dat elke stichting zijn achterban vraagt om ook stemmen op het project van de andere stichting uit te brengen". Voorzitter Wolter Ziggers van In de Dennen was gelijk enthousiast voor dit idee: " Samen hebben we een groot bereik en maken we meer kans op financiële ondersteuning".

Stichting Crossloop wil de financiële bijdrage gebruiken voor het huren van een automatische tijdwaarneming. Stichting In de Dennen wil graag een financiële bijdrage voor het kunnen opknappen van een aantal speeltoestellen op de ligweiden van het zwembad.

Stemmen
Begin mei ontvangen alle leden van de Rabobank een flyer met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule. Ieder lid mag tussen dinsdag 9 mei t/m vrijdag 26 mei 2017 vijf stemmen uitbrengen met een maximum van twee stemmen per stichting. Als je alleen klant bent van de Rabobank dan kun je online alsnog lid worden.


rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-oost-achterhoek

oudejaarscrossloop.nl

zwembad-indedennen.nl.