Het jongensteam bestaat uit Sam Golstein, Kai Nieuwenhuis, Rick Onstenk, Wouter Uilenreef en Stef Weijers. Foto: PR
Het jongensteam bestaat uit Sam Golstein, Kai Nieuwenhuis, Rick Onstenk, Wouter Uilenreef en Stef Weijers. Foto: PR Foto:

Jeugdteam Flash Vorden kampioen

VORDEN - Het competitieseizoen voor badminton is afgelopen. De Vordense badmintonvereniging nam met vier jeugdteams deel aan de competitie.

Alle teams deden het goed. Team 1 uit de opstapcompetitie werd zelfs glorieus kampioen. Zij speelden sterke wedstrijden en ook op de trainingen laten zij zien dat er veel potentie aanwezig is.

Het team werd vorige week zaterdag in het zonnetje en op de foto gezet.

Het jongensteam bestaat uit Sam Golstein, Kai Nieuwenhuis, Rick Onstenk, Wouter Uilenreef en Stef Weijers.


Tenniscompetitie van start gegaan

VORDEN - Vrijdag 7 april zijn de eerste competitiewedstrijden van start gegaan. Op 8 april en 9 april volgden de andere competities met hun eerste competitiedag.

Na 19 maart een competitietraining gehad te hebben is iedereen er klaar voor. Vrijdagavond begon de competitie om 19.00 uur. Met drie teams thuis was het een drukte van belang.

Op de vrijdagavond worden er alleen dubbels gespeeld, vier wedstrijden per team in totaal. De eerste punten zijn al binnen, twee keer is er met 4-0 gewonnen en een keer met 3-1.

Voor de verdere competitie wordt alle teams veel succes gewenst. Kom kijken naar leuk en sportief tennis op het Overspoor bij het Vordens Tennis Park de komende weekenden.