Een bezoeker bekijkt de landschappen van Joanne Zegers. Foto: PR
Een bezoeker bekijkt de landschappen van Joanne Zegers. Foto: PR Foto:

Bezoekers genieten van boeiende KunstZondagVorden

VORDEN - Op 12 maart was er op diverse plekken in- en rond Vorden, kunst te zien tijdens KunstZondagVorden. Vanuit alle uithoeken van Nederland toog men op deze prachtige lentedag met fiets, auto of trein richting Vorden. De eerstvolgende KunstZondagVorden vindt plaats op 11 juni.

Zo mochten de deelnemers aan KunstZondagVorden bezoekers uit Ruurlo, Lochem, Gorssel, Warnsveld, Brummen, Doesburg, Enschede, Olst, Diepenheim, Zutphen, Doetinchem, Deventer, Utrecht en Amsterdam verwelkomen. Er was werk te zien van kunstenaars Gradus Verhaaf, Agnes Oolthuis, Joanne Zegers, Karin Welhuis, Tineke Porck, Aaf Renkema, Ben Rikken, Jos Kuppen en Riet Rexwinkel.

Deze editie was er onder andere fotografie, schilder- en tekenkunst, beeldhouwwerken, sculpturen, grafiek en keramiek te zien. Dat veel bezoekers KunstZondagVorden een verrijkende ervaring vonden, bleek onder andere uit de lovende reacties van de deelnemers en het feit dat er soms tot aankoop van een werk werd overgegaan.

Men kijkt tevreden terug op een verrassende en inspirerende dag met boeiende kunst en een zeer geïnteresseerd, nieuwsgierig publiek.


www.kunstzondagvorden.nl