De jubilarissen samen met Marc van der Linden (r). Jubilaris Bert Huetink ontbreekt op de foto. Foto: PR
De jubilarissen samen met Marc van der Linden (r). Jubilaris Bert Huetink ontbreekt op de foto. Foto: PR Foto:

Zes jubilarissen v.v. Vorden gehuldigd

VORDEN - Zes jubilarissen zijn afgelopen zondag 15 januari gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging Vorden.

Een opvallende naam hierbij was Driekus Groot Jebbink. Hij kreeg na Jan Lindenschot, Ab Nijenhuis en Derk Besselink (die voorgaande jaren werden gehuldigd), nu als vierde lid van voetbalvereniging Vorden de versierselen behorend bij het 60-jarig lidmaatschap overhandigd. Reza van Houte, Harry Oosterink, Gerrit Dekkers, Bert Huetink werden gehuldigd voor het 40-jarig lidmaatschap en Jeroen Broekman is 25 jaar lid.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd bij de toespraak van voorzitter Marc van der Linden duidelijk gemaakt dat er met tevredenheid teruggekeken kan worden naar het jaar 2016, waarbij de sportieve presentaties een hoog niveau hebben bereikt, en dat in 2017 er wederom enkele nieuwe evenementen op de toch al volle kalender zijn gezet. Zo zal er in augustus een meidenjuniorentoernooi georganiseerd worden en is er begin juni weer volop spektakel op het Sportpark met een jeugdkamp, wielerevenement, bedrijfsvoetbaltoernooi, de vijftigste avondvierdaagse en natuurlijk het Wikee de Viking-toernooi. Na afloop van de toespraak werd er getoost op een gezond, gelukkig maar ook sportief en succesvol 2017 en lieten de tachtig aanwezigen in de kantine hierop de glazen klinken.