Het gaat om een vlotte komedie van Ray Cooney. Foto: PR
Het gaat om een vlotte komedie van Ray Cooney. Foto: PR Foto:

Vlotte komedie 'Het blijft in de familie'

VIERAKKER/WICHMOND - Op de planken blijft de toneelgroep in de feestsferen, want dit jaar wordt u meegenomen naar de dokterskamer van een ziekenhuis, dat zich afspeelt rond de kerstdagen. Dit zijn de dagen van festiviteiten, speeches, verbroedering en het aanhalen van familiebanden. Deze elementen zult u terug zien komen in de komedie 'Het blijft in de familie' van Ray Cooney, vertaald door John Customs.

Zoals men inmiddels gewend is van Ray Cooney, waar de toneelgroep meerdere stukken van gespeeld heeft, gaat het om een vlotte komedie. Ziekenhuispersoneel wisselt snel af met de nodige personages als oud personeel, een patiënt, handhaving en overige personen op zoek naar…. En is iedereen wel wie ze zeggen te zijn?
Onder bezielende leiding van regisseur Henk Broekgaarden zal de vertrouwde cast deze komedie vijf maal opvoeren. Te weten op vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 januari en vrijdag 3 en zaterdag 4 februari. Zondag 29 januari betreft een matinee welke aanvangt om 14:00 uur. Kaarten zijn vanaf dinsdag 15 januari verkrijgbaar bij Bakkerij Besselink en café D'n Olde Kriet in Wichmond.