Dick van Altena. Foto:PR
Dick van Altena. Foto:PR Foto:

Extra voorstelling legende
Dick van Altena

LINDE - Vrijdag 17 november presenteert Theater Onder de Molen de legende Dick van Altena. Deze voorstelling is al weken geleden uitverkocht. Er is inmiddels zelfs een reservelijst aangelegd. Vanwege deze grote belangstelling is Dick van Altena opnieuw geboekt voor woensdagavond 29 augustus 2018, aanvang 20.00 uur. Belangstellenden kunnen nu al reserveren voor deze extra voorstelling via de website.

Dick van Altena is een Nederlandse zanger, gitarist en songwriter. Van Altena componeert van countrysong tot kinderliedje en was daarnaast tussen 1977 en 2005 betrokken bij countrygroep Major Dundee. Een album van Kris Kristofferson zorgde bij Van Altena voor een hele reeks aan zelfgeschreven liedjes. Zo is hij verantwoordelijk voor vele nummers van Henk Wijngaard Mooi Wark en Toni Willé van Pussycat. Zijn nummer It turned out to be you uit 1990 is nog vele malen gecoverd. Tussen zijn werk met Major Dundee door heeft hij drie solo-albums gemaakt.


www.theateronderdemolen.nl


Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Hengelo

HENGELO - Op zondag 19 november gaat de heer Jan Rigterink voor in de dienst van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Hengelo Gld. De viering begint om 10.30 uur in de kleine kerk aan de Banninkstraat nr. 9. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en om onder het genot van een kopje koffie/thee met elkaar na te praten. U bent van harte welkom.