Thijs Kemperink. Foto:Frank Visschedijk
Thijs Kemperink. Foto:Frank Visschedijk

Try-out cabaretier Thijs Kemperink in Hummelose multifunctionele kerk

HUMMELO - O jee, bonje in de kerk! Want dat is de titel van de nieuwe voorstelling van Thijs Kemperink. Op zaterdagavond 4 november staat de Twentse cabaretier op de planken van het Hummelose theater: de multifunctionele kerk. 'Bonje' is nog in de try-out fase, in januari vindt de première plaats.

Vorig jaar bracht Thijs zijn show 'Zleur' in de kerk. En mét succes! Zijn grote vertelkracht brengt hem niet alleen in Twente volle zalen, maar intussen dus ook ver daarbuiten. Deze sympathieke Tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. In zijn vierde programma 'Bonje' gaat deze rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het bonje? Met zijn Twentse accent weet hij met zijn gortdroge humor elke zaal in te pakken en gaat het dak er gegarandeerd af.

Thijs Kemperink is een unieke performer. Hij staat zijn mannetje als standupper, comedian, als spreekstalmeester en presentator praat hij met gemak iedere avond aan elkaar en als cabaretier krijgt hij alle lof van programmeurs die hem boekten voor zijn programma's 'Achteraf Bekeken', 'Gas D'r Op' en 'Zleur'. De locatie van het optreden op 4 november is ook uniek, want hoe leuk is het om in het knusse Hummelose kerkje te genieten van een gezellige avond samen en uit de kerkbank te vallen van het lachen?!

Zaal open 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Kaarten à 10 euro zijn te reserveren via: bestellen@dorpshuishummelo.nl en te koop bij Spar Hummelo.