Jubal en Nieuw Leven vormen tezamen een enorm orkest. Foto: Liesbeth Spaansen
Jubal en Nieuw Leven vormen tezamen een enorm orkest. Foto: Liesbeth Spaansen

Gruwelijk mooi concert door Nieuw Leven en Jubal

BAAK - Zondag 12 november geven de muziekverenigingen Nieuw Leven uit Steenderen onder leiding van Christa Boerman en Jubal uit Vierakker/Wichmond onder leiding van Raymond Waanders een gezamenlijk concert in Sporthal de Lankhorst in Wichmond. Met het motto: 'Kom maar ... als je durft' geven de harmonieorkesten, samen met de malletband van Nieuw Leven en de opleidingsorkesten van beide verenigingen een concert.

Waar eerder de twee opleidingsorkesten al samen hadden gespeeld, is het nu de beurt aan de twee grote orkesten om iets samen te doen.

'Kom naar Jubal en Nieuw Leven ... als je durft'

Zondag 6 oktober kwamen de beide harmonieorkesten bij elkaar voor een gemeenschappelijke repetitie in het onderkomen van Jubal in Baak. Onder leiding van Christa Boerman werd druk geoefend op het stuk 'Music from a Darkened Theatre' dat op het gezamenlijke concert van 12 november wordt uitgevoerd.
Naast het gezamenlijke stuk heeft elke vereniging ook nog een individueel repertoire op het programma staan. Op het programma staan onder andere Fright Night, Rapunzel en Pirates of the Caribbean; Dead Man's Chest door Jubal, Man in the Ice, Chillers & Thrillers en The devil went down to Georgia van Nieuw Leven, Dance Macabre en Addams Family door de Malletband, Eve of the war van de malletband met jeugd en The monster under the bed van de opleidingsorkesten van Jubal en Nieuw Leven samen.
Kom maar ... als je durft, want Nieuw Leven en Jubal gaan er een 'gruwelijk' mooi concert van maken. Dit omdat het concert rond Halloween gegeven wordt.
Het concert begint om 14.00 uur in Sporthal de Lankhorst te Wichmond en de entree bedraagt 5 euro. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen.


Activiteiten in woon-zorgcentrum
De Bleijke

HENGELO - Woon-zorgcentrum De Bleijke aan de Beukenlaan 1 in Hengelo heeft voor aankomende tijd weer een (muzikale) agenda samengesteld. De eerstvolgende activiteiten zijn een optreden van Smartlappenkoor WIAMIE en een seniorenmodeshow.

Smartlappenkoor WIAMIE
Dit optreden is op dinsdagmiddag 14 november van 14.30-16.00 uur. Het koor telt zeventien gezellige, zingende dames, staat onder leiding van dirigent Theo Thus en wordt muzikaal ondersteund door Wim Kloppenburg op de mondharmonica en Harrie van Londen op keyboard. Samen staan ze garant voor een heerlijk avondje uit.

Iedereen is van harte welkom deze middag. Voor meer informatie bel 0575-498200. De entree is 5 euro per persoon, inclusief een kop koffie en een consumptie.

Seniorenmode
Maandag 27 november van 14.30-16.00 uur geeft Lanco Mode in het Grand Café van de Bleijke een modeshow. Klassieke en eigentijdse seniorenmode van vooraanstaande merken als Setter Lebek, Micha en Robell. Dit met medewerking van de vrijwilligers die de kleding zullen showen. Iedereen is van harte welkom deze middag. Voor meer informatie bel 0575-498200. De entree is gratis, kopje koffie 1,10 euro.