'Toekomstperspectief', schilderij gemaakt door Purusha Geelen-van de Graaf. Foto: PR
'Toekomstperspectief', schilderij gemaakt door Purusha Geelen-van de Graaf. Foto: PR

Voormalige pastorie open tijdens Nationale Kunstweek

OLBURGEN – Tijdens de vijftiende Nationale Kunstweek, die van 4 tot en met 12 november in heel Nederland plaatsvindt, stellen beeldend kunstenares Purusha van de Graaf en bouwkundig ingenieur Robbert Geelen hun unieke werkplek 'Peace in Design' open voor het publiek: de voormalige pastorie in Olburgen.

Een groot aantal ateliers, kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen en gemeenten biedt tijdens de Kunstweek extra activiteiten, workshops, aanbiedingen, exposities en meer, waardoor kunstliefhebbers in heel Nederland een week lang extra van beeldende kunst kunnen genieten.
De voormalige pastorie aan de Olburgseweg 2 in Olburgen is een prachtig gebouw vol kunst, design en kleuren. Er vinden tijdens de Nationale Kunstweek diverse activiteiten plaats: zo zullen er gedichten worden voorgedragen, is er een workshop over kleuren en voor de fijnproevers een high-tea. Allemaal mogelijkheden om geïnspireerd te raken. Op bijna alle dagen is de pastorie vrij te bezoeken, alleen voor de high-tea op 5 november en de workshop van 11 november is reserveren noodzakelijk. Mail info@peaceindesign.com of bel 0575-572466.


www.peaceindesign.com

www.facebook.com /PeaceInDesign/