Harmjan Evers en zijn vrouw Sabine Jager kregen een bruidskoe van de CDA fractie. Foto: Bas Weetink
Harmjan Evers en zijn vrouw Sabine Jager kregen een bruidskoe van de CDA fractie. Foto: Bas Weetink

Film Publieke Werken in bibliotheek Hengelo

HENGELO - De eerstvolgende filmavond in bibliotheek Hengelo is donderdagavond 9 november, met de film 'Publieke Werken'.

Inhoud van de film: 1888. Een vioolbouwer, Vedder, moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn neef Anijs, apotheker te Hoogeveen heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg, voor zichzelf, maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen – of is het hoogmoed? – beramen de twee een plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen.

Aanvang van de film is 20.15 uur. Kaartjes voor de film zijn vooraf te koop in bibliotheek Hengelo, Sterreweg 10. Of op de avond zelf bij de kassa. Iedereen is van harte welkom.
Meer informatie staat op de facebookpagina.


www.facebook.com/ vriendenbibliotheek hengelogld/


Bruidskoe voor CDA commissielid Harmjan en zijn Sabine

HUMMELO - Harmjan Evers, commissielid voor de CDA fractie in Bronckhorst trouwde vrijdag 27 oktober met Sabine Jager.

Het bruidspaar is getrouwd in kasteel Keppel en in de kerk van Hummelo. CDA Bronckhorst is wel van de tradities, daarom werd er een bruidskoe overhandigd tijdens het gezellige bruiloftsfeest. Op de foto staat het bruidspaar met hun gasten en de CDA-fractie met de bruidskoe, inclusief de 'kolde kant' in het Witte paard in Zelhem.