Naast de vele schilder- en tekentechnieken, is ook glaskunst, hout, sieraden, weefkunst en beeldhouwkunst vertegenwoordigd. Foto: PR
Naast de vele schilder- en tekentechnieken, is ook glaskunst, hout, sieraden, weefkunst en beeldhouwkunst vertegenwoordigd. Foto: PR Foto:

NovemberKUNST in de Remigiuskerk Steenderen

STEENDEREN - De Remigiuskerk van Steenderen zal op 4 en 5 november open staan voor het publiek. Een groot aantal kunstenaars uit de directe omgeving van Steenderen laat op deze dagen de diversiteit van hun werk zien. Zo zijn naast de vele schilder- en tekentechnieken, ook glaskunst, hout, sieraden, weefkunst en beeldhouwkunst vertegenwoordigd.

Deelnemende kunstenaars zijn: Luc en Anne van Asselt, Toos van Asselt, Diny Boogman, Annie Elissen, Purusha van der Graaf, Ina Kets, Jim en Jefke van Iterson, Diny Keyser, Ali Klompenhouwer, Otto Koedijk, Chris Laan, Piet van Middelaar, Wim Nijman, Gert van de Pol, Tineke Roorda, Carel Swaan, Gonny Wicherink en Lotte van Zanten. De tentoonstelling NovemberKUNST is opgezet door de commissie in Steenderen, die zorgt voor de exploitatie, dagelijks onderhoud, gebruik en verhuur van de Remigiuskerk. De tentoonstelling is geopend op zowel zaterdag 4 als zondag 5 november van 11.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Adres: Remigiuskerk, Dorpsstraat 20 in Steenderen. Meer informatie via: Ina Kets (0575-452162) of Ali Klompenhouwer (0575-451314).