Afwisseling in stijlen, inhoud en sfeer bij Yentl Flavour. Foto: PR
Afwisseling in stijlen, inhoud en sfeer bij Yentl Flavour. Foto: PR

Ierse ballades en andere internationale muziek

VORDEN - Theater Onder de Molen vervolgt het najaarsprogramma op vrijdagavond 29 september met de groep Yentl Flavour. Ierse ballades, Jiddische liederen, Spaans temperament, een Franse Chanson en zeker ook eigen werk staan, afgewisseld met instrumentale en klassieke titels, allemaal op het programma. Melancholie, humor, klanken van liefde, wanhoop en geluk, zorgen voor afwisseling in stijlen, inhoud en sfeer.

Yentl Flavour wordt gevormd door Anna Maria Roos, zang, Lizelore Molier, viool en zang en Allert van der Heijden op gitaren en mandoline. Zij hebben elkaar gevonden in het brengen van muziek die raakt, ontroert en af en toe de zinnen verzet. Anna Maria vindt het een uitdaging om met haar stem recht te doen aan de zo verschillende stijlen die klinken. Enkele liederen zijn van haar hand. Lizelore speelde als violiste in meerdere symfonieorkesten en uiteindelijk bleek de plek in een trio beter te passen; het geeft meer uitdaging en ruimte aan eigen inbreng en bovendien kan zij nu ook nog met haar stem werken. Zij heeft een eigen vioolpraktijk. Allert heeft zich als gitarist via allerlei stromingen en bij heel verschillende muzikale activiteiten ontwikkeld van pop tot klassiek.

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro, excl. consumpties. Kaarten kunnen via de website worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht.

Dit bijzondere theater heeft een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren wordt aanbevolen en is mogelijk via de website, waar tevens het volledige programma van het theater staat.


www.theateronderdemolen.nl