Het koor Amazing doet mee aan de korenmiddag voor het goede doel. Foto: PR Amazing
Het koor Amazing doet mee aan de korenmiddag voor het goede doel. Foto: PR Amazing

Korenmiddag belooft muzikaal spektakel te worden

STEENDEREN - Zondagmiddag 11 juni organiseert de Lionsclub Bronckhorst een korenmiddag in de Remigiuskerk te Steenderen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Intermobiel, destijds opgericht door Veroni Steentjes, een jonge vrouw uit Steenderen en al geruime tijd bedlegerig vanwege haar ziekte.

Er zullen die middag een drietal koren optreden, die alle drie uit de omgeving komen, te weten Enjoy, Amazing en Fame.
Enjoy telt circa dertig personen, bestaat al 25 jaar, en zingt een zeer breed genre muziek, deels a capella en deels met begeleidende muziek. Het koor Amazing bestaat uit ongeveer dertig dames en zingt drie- en vierstemmig onder pianobegeleiding. Dit koor viert volgend jaar in de DRU-fabriek haar 25-jarig jubileum. Het jeugdmusicalkoor Fame is samengesteld uit jongeren tussen de zeven en veertien jaar. Zij brengen enkele bekende musicalstukken ten gehore. Zij oefenen wekelijks in zang en dans en zullen in juli in 's-Heerenberg een eigen musical onder de titel 'in een uurtje gepiept' opvoeren.

Het muzikale spektakel begint zondag 11 juni om 14.00 uur. De Remigiuskerk te Steenderen is om 13.30 al geopend. De toegangsprijs is voor de jeugd van 5 tot 12 jaar 3 euro. Daarboven bedraagt de toegang 5 euro. Het belooft een leuke en afwisselende muziekmiddag te worden, tussendoor zijn er drankjes en andere consumpties te verkrijgen.
Zoals gezegd, de gehele opbrengst is voor het goede doel. Kaarten zijn te koop bij Paulien Assink, 06-18088112, Walter Stellaart, 06-81494656 en COOP in Steenderen.

www.intermobiel.com