Leden van RV&PC de Gompert met hun sponsoren. Foto: PR
Leden van RV&PC de Gompert met hun sponsoren. Foto: PR

WIK Dames 1 haalt promotie/degradatie wedstrijden

STEENDEREN – De volleybaldames 1 van WIK speelden afgelopen weekend een belangrijke wedstrijd. Want sinds vorige week staan ze tweede op de ranglijst met twee punten voorsprong op de nummer drie. Weten ze deze plek te behouden, dan spelen ze 6 mei in de nacompetitie voor een klasse hoger.

Reflex uit Duiven was afgelopen zaterdag de tegenstander voor de dames uit Steenderen, een team dat aanvallend veel kracht in huis heeft. WIK wist deze wedstrijd vol overtuiging te winnen met 4-0. Tijdens het eind van de vierde set werd het duidelijk dat bij 4-0 winst de PD wedstrijden een feit waren voor de dames uit Steenderen. Dit omdat de concurrent van WIK, Tornado, verloor tegen de kampioen met 3-1. Zij kunnen WIK niet meer ingehalen. Donderdag 20 april staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Longa dames 2 uit Lichtenvoorde. WIK 1 is gebrand om deze ook te winnen.


Leden RV&PC de Gompert in een nieuw jasje gestoken

HENGELO – Wie heeft ze al gespot? De leden van RV&PC de Gompert in hun gave nieuwe sponsorjas of bodywarmer? Ze zijn echt niet te missen op de komende outdoorconcoursen voor paarden en pony's.

Met behulp van zes geweldige sponsoren: BuitenBusiness.nl, RBM Makelaardij, Jezoektietsleuks.nl, Color Up BV, IJsselborg Makelaardij, Cavaletti Ruitersport en Borduuratelier G3 Embroidery zijn deze sportieve jassen en bodywarmers mogelijk gemaakt voor onze leden en hun familieleden.

Iedereen is ontzettend blij met de jassen en de bodywarmers en via deze weg willen zij al onze sponsoren bedanken voor de gulle bijdragen en mooie samenwerking.