Vincent (l.) en Theo Melgers bij de nieuwe autowasstraat. Foto: Liesbeth Spaansen
Vincent (l.) en Theo Melgers bij de nieuwe autowasstraat. Foto: Liesbeth Spaansen

Nieuwe roll-over wasstraat voor Autobedrijf Melgers

STEENDEREN - Autobedrijf Melgers uit Steenderen heeft een nieuwe rollover wasstraat geplaatst. Deze is voorzien van nieuwe innovaties en de laatste technieken op het gebied van autowassen.

"We zijn er best trots op dat we deze nieuwe wasstraat hebben kunnen realiseren", zeggen Theo en Vincent Melgers, die graag de wasstraat demonstreren voor de foto. "Onze nieuwe wasstraat heeft een zeer uitgebreid wasprogramma-aanbod."

Zo worden de wielen op een sensationele wijze gewassen door ze eerst met hoge druk af te spuiten en dan te borstelen met een reiniger. Ook wordt deze hoge druk gebruikt voor de onderkant van de dorpels. Ofwel: van een eenvoudige wasbeurt, tot een volledig gepolijste carrosserie. "Terwijl uw auto in de wasstraat staat, kunt u in de wachtruimte genieten van een kopje koffie."
Iedereen is van harte welkom om te komen wassen op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur. Elke vrijdag kan met een korting van 25% worden gewassen en is ook aan de benzinepomp een maximale korting te verkrijgen.
Iedereen kan voor alle voorkomende werkzaamheden aan hun auto bij Autobedrijf Melgers terecht, evenals voor het kopen van een nieuwe of gebruikte auto.