Een en al bedrijvigheid in de keuken. Foto: Bertus Rietberg
Een en al bedrijvigheid in de keuken. Foto: Bertus Rietberg

Geslaagd Zonnebloem etentje bij het Graafschap College

DOETINCHEM - De Zonnebloem-afdeling Steenderen e.o. is naar het Graafschap College in Doetinchem geweest. In het kader van 'kleine activiteiten' waren negen gasten en drie vrijwilligers te gast in het opleidingsrestaurant l'Ardoise aan de Maria Montessoristraat, bij de leerlingen van de horecaopleiding.

Het viergangendiner was door de aspirant-koks bereid en werd door het aspirant-bedienend personeel in stijl geserveerd. De gasten waren door de vrijwilligers van huis opgehaald en genoten zichtbaar van de VIP-behandeling en van de heerlijke gerechten. Speciale dieetwensen konden vooraf worden doorgegeven. Het was een gezellige avond en na afloop werden de gasten weer thuis afgezet.


VVV-winkel Vorden ruimer open

VORDEN - De lente is aangebroken, het is weer genieten van langere dagen en het toeristenseizoen is in aantocht. Reden voor de VVV-winkel aan de Kerkstraat 1b in Vorden, onderdeel van de VVV Bronckhorst, om de openingstijden weer te verruimen. Vanaf 1 april zijn de openingstijden maandag tot en met vrijdag van 9.30-16.30 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur.

Loop eens binnen voor een mooie wandel- of fietsroute zoals de Achtkastelentocht of informeer naar wat er zoal te beleven is in deze mooie regio.
Mail of bel voor meer informatie.


info@vvvbronckhorst.nl

0575-553222


Dance festijn in Heidehuus

HALLE HEIDE - Op Zaterdag 6 mei wordt in het Heidehuus Halle heide een dancefeest georganiseerd, zowel voor de kinderen als voor volwassenen.

Van 18.00-20.00 uur knalt het voor de jeugd tot 12 jaar. Daarna zijn de volwassenen welkom om los te gaan op de muziek uit de jaren 70 en 80.Voor de kinderen is het entree gratis, de volwassenen betalen 2,50 euro.

Activiteiten in het Heidehuus: 24 en 25 april Kidsfestijn, 28 april: eten met en door de buurt: opgave voor 23 april bij: benniemaatkamp@online.nl, 6 mei Dancefeest.