De bijeenkomst van de AchterhoekBIZniZZ Club bij Achterkamp. Foto: Carlo Stevering
De bijeenkomst van de AchterhoekBIZniZZ Club bij Achterkamp. Foto: Carlo Stevering

Nieuwe range Dacia bij 'Herwers op locatie'

WINTERSWIJK - Herwers Dacia organiseert op 2 april voor het tweede jaar op rij op de parkeerplaats van restaurant De Schoppe in Winterwijk een leuke 'Meet and Drive'. Waar afgelopen jaar de introductie van de Dacia automaat centraal stond, zal dit jaar de focus op de nieuwe modellen range van Dacia. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 13.00 uur, voor de kinderen is volop speelmogelijkheid aanwezig, inclusief een groot springkussen.

Dacia heeft het design van zijn belangrijkste modellen vernieuwd: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway. Sommige items zijn ook doorgevoerd op de Dokker, de Dokker Van en de Lodgy, zodat het gehele gamma hetzelfde familiegezicht heeft zoals ontworpen door Laurens van den Acker, de Nederlandse auto Designer.
Dacia biedt voor de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway een uitgebreid motorengamma, diverse transmissies en nieuwe uitrustingsopties. Deze modellen zijn in Nederland leverbaar vanaf heden. Tegelijkertijd levert Dacia de Duster voor het eerst met een EDC-transmissie met dubbele koppeling voor nog meer rijplezier.

Meet and Drive
Na een lekkere bak koffie, kunt u een stukje rijden in de Achterhoek en zelf dit nieuwe rijden ervaren. Alle modellen, waaronder bijvoorbeeld de Sandero, Sandero Stepway en Logan MC zullen aanwezig zijn. Natuurlijk zullen diverse varianten Automaat ook weer aanwezig zijn.

Dus kom 2 april naar restaurant de Schoppe, gelegen aan Meenkmolenweg 23 in Winterswijk. De koffie staat klaar.


'Samen bewust veilig'

ACHTERHOEK - Achterkamp Bedrijfsopleidingen in Baak was de locatie van de eerste netwerkbijeenkomst van de AchterhoekBIZniZZ Club in 2017. Ongeveer tachtig Achterhoekse ondernemers bezochten de bijeenkomst op 23 maart om te netwerken én om te luisteren naar de zeer inspirerende presentaties van Tim te Pas en Nico Klumpert, eigenaren van respectievelijk Achterkamp en Datispienter.

Ondernemers Tim te Pas en Nico Klumpert vertelden uit eigen ervaring over bedrijfsongevallen, veiligheid en de zorgplicht die je als ondernemer hebt. Door een actieve, uitdagende presentatie met praktische voorbeelden beleefden de aanwezige ondernemers ook het belang van veiligheid op de werkvloer. Een in scene gezet incident zette de aanwezigen aan het denken. Na afloop van de presentaties kregen de leden van de AchterhoekBIZniZZ Club een rondleiding over het bedrijfsterrein. Daar werden we getrakteerd op de volgende 'stunt'. Op het oefenterrein, waar menig brandweerkorps reële oefeningen nabootst, rende een echte stuntman al brandend over het terrein. Deze scene gaf wederom aan dat gedegen protocollen en voorschriften essentieel zijn bij elk bedrijf. Na deze praktijkvoorbeelden was het tijd om te netwerken en konden de aanwezigen genieten van een uitgebreid buffet. "Al onze leden hebben een vermakelijke en interessante avond gehad", vertelt Ed Smit van Buro Achterhoek, medeorganisator van deze avond. "De volgende ledenavond van de AchterhoekBIZniZZ Club is op 30 juni bij Golfplatz Borghees in Duitsland. Ondernemers die ook kennis willen maken met de jongste en misschien wel de leukste businessclub van de Achterhoek, kunnen uiteraard vrijblijvend contact met mij opnemen."

AchterhoekBIZ
De bijeenkomst van de AchterhoekBIZniZZ Club is gekoppeld aan het verschijnen van het ondernemersmagazine AchterhoekBIZ. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de tweede editie van 2017 gestart. Deze editie, die in juni 2017 verschijnt, heeft als thema 'duurzaam ondernemen'. Wie als bedrijf interesse heeft in een reportage, column of advertentie kan contact opnemen met Ed Smit via telefoon 06-20885933. Meer informatie: www.achterhoekbiz.nl.


ed@buroachterhoek.nl

06-20885933