Margaret en Gerard Willemsen geven de cheque aan Claudia Tankink. Foto Liesbeth Spaansen
Margaret en Gerard Willemsen geven de cheque aan Claudia Tankink. Foto Liesbeth Spaansen

Pannettone cakeverkoop brengt 318 euro op

STEENDEREN – Bakker Gerard Willemsen bedacht een heel lekker cakerecept voor het veertigjarig bestaan van Muziekvereniging Nieuw Leven: Pannettone, de cake waar muziek in zit. Van elke verkochte cake is een euro naar de muziekvereniging gegaan. De cheque van 318 euro werd donderdagavond 2 februari overhandigd door Margaret en Gerard Willemsen aan Claudia Tankink van de muziekvereniging.

Op 17 december 2016 vierden de leden van Muziekvereniging Nieuw Leven het veertigjarig jubileum, nadat de twee muziekverenigingen uit Steenderen die dag in 1976 de handen ineen sloegen. In 2016 stonden daarom op verschillende momenten feestelijke activiteiten op het programma.
De bakker had beloofd van elke verkochte Pannettone cake een euro te doneren aan de jubilerende muziekvereniging. Allereerst kregen drie donateurs als verrassing een overheerlijke cake, daarna ging deze lekkernij nog vaak over de toonbank. In totaal werden in veertig weken 318 cakes verkocht en daarom kwamen Margaret en Gerard Willemsen een cheque overhandigen van 318 euro tijdens de muziekrepetitie. De bakker en zijn vrouw kregen als dank een warm applaus.


www.nieuwleven-steenderen.nl