Johan Nahuis, Huibert de Knegt en Cor Pitlo van de ChristenUnie in Doetinchem en Bronckhorst. Foto: PR
Johan Nahuis, Huibert de Knegt en Cor Pitlo van de ChristenUnie in Doetinchem en Bronckhorst. Foto: PR

Nieuw ChristenUnie bestuur Doetinchem-Bronckhorst voortvarend van slag

Rectificatie: Helaas is vorige week de verkeerde foto bij dit artikel geplaatst.

DOETINCHEM/BRONCKHORST - Het nieuw benoemde bestuur, Johan Nahuis, Huibert de Knegt en Cor Pitlo van de ChristenUnie in Doetinchem en Bronckhorst gaat aan de slag om zich voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in de gemeentes Doetinchem en Bronckhorst.

In beide gemeenten zal intensief samengewerkt worden met de SGP. Het ChristenUnie bestuur gaat op zoek naar meer bestuursleden en ondersteuners om de campagne voor te bereiden. Daarin wil ze nadrukkelijk naar geschikte kandidaten voor de kieslijst zoeken en daarbij ook expliciet naar vrouwen zoeken die op de kieslijst van de CU willen staan. Het komende voorjaar zal gebruikt worden om in beide gemeenten bijeenkomsten te gaan beleggen om tips, zorgen en suggesties van burgers te gaan ophalen. Ze gaan het oor te luisteren leggen. Mail voor meer informatie of vragen.


christeuniedoetinchem@gmail.com


Bestuurslid Christen Unie Ont-moeten

VORDEN - Zondagavond 5 februari is er weer het maandelijks ont-moeten van 19.00 uur tot 19.30 in het Achterhuus achter de Geref. Kerk aan de Zutphenseweg 13. Deze keer zal Johan Nahuis spreken, hij maakt deel uit van het lokale bestuur van de Christen Unie en zal spreken over christelijke politiek en zijn persoonlijke motivatie daarvoor. Na afloop is er koffie/thee en zijn vragen te stellen.