Het kantoor bevindt zich aan de Keppelseweg 48 in Hummelo. Foto: PR
Het kantoor bevindt zich aan de Keppelseweg 48 in Hummelo. Foto: PR

Buurtzorg Hummelo betrekt nieuw kantoorpand

HUMMELO - Hoewel de verpleegkundigen en de verzorgenden van Buurtzorg Hummelo meestal op pad zijn en bij de mensen thuis, hebben ze toch een kantoor nodig.

Voorheen was dit gevestigd aan de Dorpsstraat, maar nu is een nieuw en klimatologisch geschikt pand gevonden aan de Keppelseweg 48 in Hummelo. De bovenverdieping van firma Euroverhuur staat tot hun beschikking. Van hieruit wordt de zorg georganiseerd voor cliënten uit Hummelo, Hoog- en Laag Keppel, maar ook Wehl, Drempt en Eldrik.


www.hummelo.buurtzorg.net


Bijeenkomst Longpunt Doetinchem

DOETINCHEM - Longpunt de Achterhoek Doetinchem organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners op donderdag 19 januari van 15.30 tot 17.30 uur een bijeenkomst met het thema: 'KNO en longziekten'. Over keel-, neus-, en oorproblemen, hoesten, heesheid, slikken en apneu.

Dit vindt plaats in het Slingeland Ziekenhuis (auditorium), Kruisbergseweg 25 in Doetinchem. Het thema zal worden besproken door: KNO-arts dhr. S.A.T. van Pinxteren en OSAS-consulent Dorine van Hagen. Omdat bij bezoekers veel vragen met betrekking tot dit onderwerp bestaan, is er ruim tijd ingepland voor het stellen van vragen. Zaal open 15.00 uur. Gratis deelname en parkeren.
Er wordt verzocht om tijdens deze bijeenkomst geen luchtjes te gebruiken. Het advies is aan te melden om zeker te zijn van een plaats.
Informatie en aanmelding kan via e-mail of telefoonnummer.


doetinchem@longpunt.longfonds.nl

Jannie ter Vrugt: 06-43486657

gelderland.longfonds.nl


Baby Blue bij Café De Tol

ZELHEM - Op zondag 8 januari vanaf 16.30 uur staat de band Baby Blue op het podium van Café de Tol in Zelhem voor een spetterend optreden. Entree 5 euro. De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden.Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten, van supportshows voor de Dijk, BZB en De Golden Earring. De band krijgt een steeds grotere bekendheid en ook het aantal fans is flink groeiende. Recent speelde de band nog op het Knalbal in Halle, wat leidde tot vele enthousiaste reacties. De verfrissende blik van de jongens zorgt ervoor dat Baby Blue een aanstekelijke band is, zij bieden een brede en zeer toegankelijke muziekkeuze voor alle leeftijden. Pop, Rock 'n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit.