De heer en mevrouw Klavers-De Keijser vierden 19 december hun 60-jarig huwelijksfeest. Foto: Ceciel Bremer
De heer en mevrouw Klavers-De Keijser vierden 19 december hun 60-jarig huwelijksfeest. Foto: Ceciel Bremer  Foto:

Over allerlei anekdotes van vroeger wordt verteld

Vervolg van voorpagina

ZELHEM - De heer Klavers vertelt graag, allerlei anekdotes over vroeger. Over zijn werk als architect. "Ik wilde altijd iets unieks bouwen, nooit dezelfde huizen." Over de aktetas vol geld waar mevrouw Klavers-De Keijser 's avonds op de terugweg van de zang plotseling over heen fietste.

Over het praalgraf van Willem van Oranje dat een verre voorvader van mevrouw Klavers-De Keijser mede heeft ontworpen. Zij luistert aandachtig naar zijn verhalen. "Ik ben begonnen om alles op te schrijven maar het was eindeloos. Ik ben er maar mee gestopt", vertelt ze met een glimlach. Zelf hield ze zich altijd bezig met tekenen en borduren. Ze herinnert zich nog dat ze op school een tekenwedstrijd won en haar broer ook in de prijzen viel. Het tekentalent zit duidelijk in de genen want ook dochter Anita en enkele kleinkinderen houden zich ermee bezig.

Bezoek van locoburgemeester
Hun 60-jarig huwelijksfeest vierden de heer en mevrouw Klavers in kleine kring met hun twee kinderen, acht kleinkinderen, vier achterkleinkinderen, de vijfde is op komst, en naaste bekenden. Namens de gemeente kwam locoburgemeester Paul Seesing op bezoek om het echtpaar te feliciteren met deze bijzondere gebeurtenis.