Door bij een winkel met sticker te kopen, dingt u mee naar de prijzenpakketten. Foto: Jan Knoef
Door bij een winkel met sticker te kopen, dingt u mee naar de prijzenpakketten. Foto: Jan Knoef Foto: Jan Knoef

Samenwerking Zelhemse winkeliers Open Zondag

Maar liefst 37 winkels nemen deel aan stickeractie

Zelhem - De samenwerking bij de modeshow tijdens de 'Open Zondag' is de deelnemende kleding/modewinkels zo goed bevallen dat ze besloten vaker samen op te trekken. Een actie tijdens de decembermaand is een volgend resultaat van hun samenwerking. Maar de actie wilden ze breder opzetten dan hun eigen winkels. Via het OndernemersFonds Zelhem werd een aanvraag tot ondersteuning gedaan en de ondernemers in het centrum van Zelhem werden benaderd om deel te nemen.

Het resultaat is een actie bij 37 winkels, herkenbaar aan de raamsticker, waarbij de klant bij aankopen van 10 euro en meer een sticker ontvangen, die op een stickerkaart geplakt moeten worden. Met 15 stickers is de kaart vol en kan die, voorzien van naam, adres en telefoonnummer, worden ingeleverd bij de deelnemende ondernemers. Ook de supermarkten doen mee. Daar krijgt u bij aankopen van 25 euro en meer eenzelfde sticker.

De actie loopt van maandag 5 tot en met zaterdag 31 december. Tot die datum kunnen de stickerkaarten ook ingeleverd worden. Alle ingeleverde stickerkaarten worden verzameld, waarna notaris Blankenstijn wordt uitgenodigd om de prijswinnende stickerkaarten te trekken en de prijswinnaars bekend te maken. De prijswinnaars worden bekendgemaakt via de Facebookpagina 'Shoppen in Zelhem' en ook in dit blad, Contact Bronckhorst-Zuid. Daarnaast krijgen de prijswinnaars persoonlijk bericht via email of telefoon.

De te winnen prijzen zijn pakketten die samengesteld worden met artikelen en waardebonnen van de deelnemende 37 winkeliers. Voor vragen over de actie kunt u een email sturen. Op de foto de organiserende winkeliers, wijzend naar de sticker op de etalageruit van één van de deelnemende winkeliers.


winkelierszelhem@hotmail.com

facebook.com/shoppeninzelhem