Christelijk Koor 'Inspiration' Halle. Foto: PR
Christelijk Koor 'Inspiration' Halle. Foto: PR Foto:

Along the Christmas Way door Inspiration

Muziek, spel, beeld en verbindende teksten

HALLE - 'Along the Christmas Way' is een programma met veel muziek, spel, beeld en verbindende teksten, natuurlijk gebaseerd op het aloude en overbekende kerstverhaal. Inspiration zal dit programma kerstavond brengen in de Halse kerk. De aanvang is 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Toegang gratis.

Het is alweer 40 jaar geleden dat Inspiration werd opgericht. Begonnen als jongerenkoor vanuit de Halse kerk onder leiding van mevrouw Riepma, is het koor in de loop der jaren doorgegroeid naar Christelijk Koor 'Inspiration' Halle.

In die 40 jaar zijn zoveel uitdagingen de revue gepasseerd! Optredens in de Brink, Amphion, muziekschool en 'onze eigen' Halse Kerk, musicals, eigen geschreven projecten, een heuse Latijnse mis en nog veel meer. Met de huidige dirigent Marion de Jong heeft het koor twee jaar geleden, in de aanloop naar Pasen, hun eigen Passion gebracht.

Dit was een groot succes, vandaar dat al snel het idee ontstond het idee door te trekken naar het kerstverhaal. En nu is het dan zover! Inspiration is heel blij dat de Halse kerk hen heeft uitgenodigd om op kerstavond 'Along the Christmas Way' te brengen.

De entree is vrij. Wel zal er gecollecteerd worden voor de Voedselbank en is er bij de uitgang gelegenheid een vrije gift te doen voor de onkosten.

www.inspirationhalle.nl