Met een toast is Business Open De Keppelse officieel geopend. Foto: Ceciel Bremer
Met een toast is Business Open De Keppelse officieel geopend. Foto: Ceciel Bremer Foto:

Effectief netwerken op de Keppelse golfbaan

HOOG KEPPEL - Samen ontbijten, zakelijk bijpraten, elkaar helpen aan nieuwe contacten en leads en daarna golfen. Dat is kort gezegd de bedoeling van netwerken bij Business Open. Vrijdag 4 november werd op de golfbaan in Hoog-Keppel Business Open De Keppelse officieel geopend.

Door Ceciel Bremer

Met een glas prosecco in de handen van alle deelnemers verklaart voorzitter Karen Bertram deze vrijdag om 8.00 uur 's morgens Business Open De Keppelse officieel voor geopend. Na een toast op de lancering beginnen de deelnemers aan het ontbijt en stellen ze zichzelf om de beurt voor. "Netwerken is simpelweg het creëren van onderling vertrouwen en kennis van elkaars dienst of product", legt Karen Bertram uit. "Business Open biedt ondernemers een platform om elke twee weken tijdens een ontbijt elkaar en elkaars bedrijf beter te leren kennen. Wie ben je, wat doe je en met wie wil je zaken doen? De andere deelnemers helpen daarbij via hun eigen netwerk. Juist omdat de groep niet zo groot is, maximaal 25 deelnemers, werkt dat heel effectief en leer je elkaar in korte tijd goed kennen. Tijdens de bijeenkomst zijn de resultaten al direct zichtbaar en worden er over en weer contacten uitgewisseld", benadrukt de ondernemer in tuinontwerp en advies.

Aangename netwerkclub
Karen Bertram uit Laag-Keppel was al twee jaar lid van Business Open Welderen in Elst toen ze het plan opvatte om dicht bij huis een Business Open op te starten. Ze nam begin dit jaar contact op met de landelijke organisatie, bereidde samen met ondernemers René Lovink en Alfred Geitenbeek de start voor, ze maakten anderen enthousiast en afgelopen vrijdag werd Business Open De Keppelse gelanceerd.

Lees verder op pagina 7