Vanaf hun vierde jaar zijn voetballertjes welkom bij Zelos
Vanaf hun vierde jaar zijn voetballertjes welkom bij Zelos Foto:

Leuke balspelletjes en trainingen tijdens voetbalinstuif Zelos

Zelhem – Voetbalvereniging Zelos verzorgt op de woensdagen 12 en 26 oktober en 2 november een voetbalinstuif. Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes, vanaf 5 jaar, die het leuk vinden om op de woensdagmiddag te voetballen. Je hoeft geen lid te zijn van Zelos om te kunnen deelnemen.

Onder leiding van ervaren trainers worden allerlei leuke balspelletjes gespeeld om de jongste jeugd kennis te laten maken met het voetbalspel.

Voor alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar oud

Deelname aan de voetbalinstuif op woensdagmiddag is gratis en je hoeft jezelf niet op te geven.

Programma
Het programma duurt van 15.45 tot 17.00 uur. Ouders en grootouders zijn van harte welkom om de verrichtingen van hun (klein)kinderen te komen bekijken.

De allerkleinsten (4 tot 6 jaar) kunnen ook op de eerste zaterdag van de maand trainen met de groepjes mini-pupillen. Die training is van 8.30 tot 9.45 uur.

Ben je enthousiast geworden dan kun je, door lid te worden van voetbalvereniging Zelos, elk weekeinde echte wedstrijden spelen. Je kunt lid worden door het te melden aan de leiding van de instuif die over de benodigde formulieren en clubinformatie beschikt of door een mail te sturen.


nieuw@zsvzelos.nl