Wethouder Engels deed mee met het freerunnen en turnen. Foto: PR
Wethouder Engels deed mee met het freerunnen en turnen. Foto: PR Foto:

Sportieve gezelligheid bij de Sperwer

Hoog Keppel - Zondag waren in het kader van de nationale sportweek inlooplessen bij gymnastiekvereniging De Sperwer in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Het was een gezellige dag waarbij een ieder kennis kon maken met de verschillende onderdelen van de Sperwer: turnen, freerunnen en streetdance. Daarnaast biedt de Sperwer ook nog aerobics aan. Wethouder Engels kwam ook om het sporten te promoten. Zelf deed de wethouder mee met het freerunnen en turnen. Een ieder die ook nog kennis wil maken met deze sporten is er altijd de mogelijkheid tot het nemen van twee proeflessen. Voor meer informatie kun je terecht op www.de-sperwer.nl.


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Uitslag donderdag 29 september, vijfde en laatste avond van de eerste ronde competitie 2016/2017, Bridgeclub Bronkhorst. In de A-lijn veertien paren, in de B-lijn elf paren, in de C-lijn veertien paren, daarom een stilzit in lijn B. In alle lijnen uitslagen boven de 60%. Correctie op percentage stilzit, zoals vorige week is vermeld; dat is geen 50%, maar de 'ronde' wordt dan niet meegeteld en de totaalscore van het stilzitpaar wordt gedeeld door vijf in plaats van door zes.

Uitslag: Lijn A:1.Erica Schut & Marijke Hilderink 70,14%, 2. Inge & Reint Pellenberg 62,50%, 3. Will Snelder & Bert Botschuyver 54,17%. Lijn B: 1.Riet Botschuyver & Bert Deunk 61,88%, 2. Frieda Driever & Harrie Pelgrom 61,88%, 3. Tiny Kleinreesink & Wim Schipper 58,33%. Lijn C 1. Hermien Koenders & Mies van Zadelhoff 63,39%, Paulien Gasseling & Mini Peters 59,55%, 3. Annie Hartman & Hans Jansen 58,33%. Promotie of degradatie wordt volgende week gepubliceerd. Op donderdag 6 oktober de eerste speelavond van de tweede ronde.