Prijswinnares Henriet van Bodegraven met dochter Isa en Jessica Rutjes supermarktmanager van COOP Zelhem. Foto: PR
Prijswinnares Henriet van Bodegraven met dochter Isa en Jessica Rutjes supermarktmanager van COOP Zelhem. Foto: PR Foto:

Winnares 1 minuut gratis winkelen bij de COOP Zelhem

Prijswinnares shopt 310 euro bij elkaar

Zelhem - Een van de prijzen in de KemperKip v.v. Zelhem Jubileum Loterij was 1 minuut gratis winkelen bij de COOP supermarkt in Zelhem.

Op vrijdag 23 september was het zover en kon prijswinnares Henriët van Bodegraven naar hartenlust 1 minuut gratis winkelen in de prachtig vernieuwde COOP supermarkt. Het resultaat mocht er zijn, met een volle boodschappenkar ter waarde van € 310,- verliet de prijswinnares de winkel.


Deel opbrengst kledingactie voor
ontheemde Nepalezen

Hummelo - Op zaterdag 8 oktober vindt in Hummelo de jaarlijkse inzamelingsactie plaats van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood. Nog bruikbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel kunt u in gesloten plastic zakken van 10.00-12.00 uur afgeven in het voorportaal van obs De Woordhof aan de Keppelseweg 56 in Hummelo. Miljoenen mensen moeten in rampgebieden zien te overleven. Sam's Kledingactie zet zich in voor deze mensen. Met de opbrengst van de inzamelingsactie steunt Sam's Kledingactie dit jaar de noodhulp, wederopbouw en preventieprojecten ten behoeve van 500 Nepalese families die door aardbevingen en overstromingen noodgedwongen hun dorp hebben moeten verlaten. Daarbij wordt nauw samengewerkt met diverse partners, waaronder ontwikkelingsorganisatie Cordaid. Meer informatie, zie de website.


www.samskledingactie.nl


20e Kinder- en Tienerkledingbeurs Drempt voor Ethiopië

Drempt - Zaterdag 8 oktober wordt er wederom een kledingbeurs gehouden in het Dorpshuis, Kerkstraat 89 te Voor-Drempt. De beurs begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Met 25% van de verkoopprijs steunt de beurs al 20 jaar Ethiopië door het financieren van diverse projecten. Overigens zal Ineke Luimes van deze stichting zelf ook aanwezig zijn op de kledingbeurs. Op de beurs zal najaars- en winterkleding plus schoeisel worden verkocht. U kunt kleding inbrengen en kopen vanaf maat 80 t/m 186. Ook vindt u er kinderboeken, puzzels en (gezelschap)spelletjes te koop aanbieden en kopen. Géén ander speelgoed. U kunt een verkoopnummer aanvragen per e-mail of via website. Per betalende klant wordt € 1,00 extra berekend ten behoeve van het goede doel. De niet verkochte kleding kunt u achterlaten. Dit wordt opgehaald door Stichting C.O.E.H. (Commissie Oost Europa Hengelo Gld).


kinderkledingbeursdrempt@gmail.com

www.kinder-tiener.kledingbeurs-drempt.nl

www.barmuja.nl