Werknemers van zorgboerderijen De Mettemaat en De Edelingen. Foto: PR
Werknemers van zorgboerderijen De Mettemaat en De Edelingen. Foto: PR

Jaarlijkse dagje uit zorgboerderijen

HENGELO/ZELHEM - Elk jaar heeft Zorgboerderij de Mettemaat uit Hengelo een dagje uit op de planning staan voor alle mensen die werken op de Mettemaat. Sinds een aantal jaar horen de mensen van Ezelstal de Edelingen uit Zelhem hier ook bij. Voor de jeugd staat nog een apart uitje gepland.

De dag begon om 10.00 uur met koffie met heerlijke koek. Daarna kwam tienvoudig wereldkampioen zijspan Daniƫl Willemsen langs. Iedereen die wilde, mocht een aantal rondjes mee in de bak door de wei. Ook hadden ze een Tuk Tuk, elektrische steps en een handboogschietbaan gehuurd bij Free-wheel in Vorden. 's Middags ging de dag nog even door. Jan had de quad gepakt voor wie een rondje achterop wilde en de trekker stond klaar om ritjes mee te maken. Maar er was natuurlijk ook even de mogelijkheid om af te koelen in de zwemvijver. Rond de klok van 16.00 uur ging het gezelschap op weg naar Wok Wamelink in Winterswijk om de dag gezellig met elkaar af te sluiten waar iedereen zelf kon kiezen wat ze wilden eten en drinken.

Aan het einde van de dag, rond 19.30 uur, werd iedereen weer naar huis gebracht. Het was een warme, maar zeer geslaagde dag. Foto's zijn te vinden op de website.


www.demettemaat.nl