team van S.E.V. 3 en Carel Eppingbroek van HCE Houtprodukten. Foto: PR
team van S.E.V. 3 en Carel Eppingbroek van HCE Houtprodukten. Foto: PR Foto:

HCE Houtprodukten sponsort S.E.V. 3

Sponsor voor komende 4 jaar

Zelhem - Zaterdag 10 september ontvingen de spelers van S.E.V. 3 hun nieuwe sponsorshirts uit handen van de heer Carel Eppingbroek van HCE Houtprodukten.

"Wij zijn erg blij, dat HCE Houtprodukten wederom bereid is gevonden dit team voor de komende 4 jaar te sponsoren.", aldus de sportvereniging.

Als dank hiervoor ontving Carel Eppingbroek, een bos bloemen namens de vereniging.


Bokbiermiddag bij Café De Tol

ZELHEM - Met het oog op de naderende herfst wordt dit muzikale seizoen bij Café De Tol in Zelhem op zondag 25 september geopend met de jaarlijkse traditionele bokbiermiddag. De eerste bokbiertjes zullen die dag uit de tap vloeien onder de klanken van de bekende Achterhoekse dialectband Kennèh. Dit vanaf 16.30 uur tot ongeveer 20.00 uur. Kennèh is dé Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht, aan toe en voilà! Inmiddels is Kennèh uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op festivals als 'De Zwarte Cross', 'Huntenpop' en 'De Nijmeegse Vierdaagse Feesten'. De entree bedraagt 5 euro per persoon. De keuken van Café De Tol is tijdens het optreden van Kennèh gesloten, maar toch zal er voldoende eten te verkrijgen zijn.