Rock met een eigen sound bij Live@Ideaal. Foto: PR
Rock met een eigen sound bij Live@Ideaal. Foto: PR Foto:

Home for Supper bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 21 september staat de band 'Home for Supper' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Home for Supper heeft met de ingrediënten Rock, Pop, Rock 'n Roll en een vleugje reggae een eigen sound weten te ontwikkelen. Dit, gecombineerd met een bonk energie op het podium, komt over op het publiek dat meedeint in die golf van energie. Eigenzinnige riffjes, strakke drums, dikke baslijnen en refreintjes, die je het liefst zo hard mogelijk mee wilt zingen zorgen voor een geluid dat lekker in het gehoor ligt. De band houdt niet van teveel poespas. "Muziek komt uit het hart en dat willen we ook zo presenteren." Doordat de band een eigen sound heeft, passen de nummers die ze zelf schrijven perfect bij de rest van de setlist. Na een succesvolle start willen de bandleden alles geven om Home for Supper op de kaart te zetten

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org.