Chef Rene Klein doet haarfijn uit de doeken wat op het bord ligt. Foto: Alice Rouwhorst
Chef Rene Klein doet haarfijn uit de doeken wat op het bord ligt. Foto: Alice Rouwhorst Foto: Alice Rouwhorst

Gaon Etten tussen de druiventrossen

Achterhoekse wijnbouwer

Aalten – Het is bijna eind september. Tijd voor een nieuwe editie van Gaon. Op vrijdagavond 30 september worden de lange tafels gedekt in de omgeving van Aalten.

De wijnranken bij de Achterhoekse wijnbouwers hangen in dit seizoen vol met druiven. Voor Gaon reden genoeg om het pop-up restaurant in één van deze wijngaarden op te zetten. Hopelijk kunt u buiten eten en geniet u van een mooie zonsondergang. Maar als de weergoden iets anders in petto hebben, kan er worden uitgeweken naar binnen. Wat het weer ook wordt, het wordt sowieso een sfeervolle avond. Bij Gaon etten blijft de exacte locatie tot 48 uur voor aanvang geheim. Het driegangen diner en het programma blijft zelfs tot de avond zelf voor de gast een verrassing. Chef-kok Rene Klein doet voor elke gang uit de doeken wat er uitgeserveerd wordt en welke leveranciers uit de omgeving aan de basis van het gerecht staan. Voor de aanstaande editie alvast een klein tipje van de sluier: het brood is van bakker Van den Dobbelsteen en het vlees van keurslagerij Gleis. De locatie en het diner zijn elke keer anders, vaste ingrediënten bij een avondje Gaon zijn de lange tafels gedekt met mooi tafellinnen, het heerlijke eten en drinken, entertainment en de fijne, gemoedelijke sfeer.

Volgende avond 30 september in Aalten

Zin in zo'n verrassende avond uit? De organisatie hoop u te ontmoeten! Reserveer een plek via de website en proef 'De Achterhoek in de Achterhoek'.


www.goan.nl

Chefkok Rene Klein doet op amusante wijze haarfijn uit de doeken wat op het bord ligt.