Finalisten Open Podium in Live@Ideaal. Foto: PR
Finalisten Open Podium in Live@Ideaal. Foto: PR Foto:

Live@Ideaal 'Special' in tekenfinale 'Open Podium'

Zelhem – In de eerste uitzending die Live@Ideaal twee weken geleden wijdde aan de finale van het 'Open Podium' in Amphion kwamen de band Flød, zangeres Sanne van Petersen en comedian Coen voor de microfoon. Aanstaande woensdag 7 september komen de close harmony formatie Zippa en rockband Pulse naar de iBeat Recording Studio in Zelhem om zich te presenteren. Er wordt live opgetreden en de finalisten worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Zippa
Zippa is een vijf-stemmige close harmony formatie, die zich in de eerste voorronde wist te plaatsen. Zippa bestaat uit de zangers Birgit Maas, Madeleine Bletterman, Esther ter Steeg, Marko Maresch en Joep Hopstaken. In 'Ritser de Ruimte' zingen deze door de wol geverfde zangers hun eigen melodielijnen in jazz en pop met verrassend frisse arrangementen. Zippa sluit als een rits!

Pulse
Pulse is een aanstormende rockband uit Doetinchem. De band was winnaar van de derde voorronde. Pulse bestaat uit Tom Wonnink-gitaar/zang, Maarten Tijdink-leadgitaar/zang), Dusan Reljic-leadgitaar, Thijs Ritzer-bas/zang en Jordy Loos-drums/zang). Naast voornamelijk eigen werk wordt de setlist aangevuld met sterke covers van onder andere Oasis, Foo Fighters en Stereophonics. Pulse timmert behoorlijk aan de weg met optredens op Paaspop Zieuwent, Parkparade en Stadsfeest Doetinchem.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org.