Arnold Loman wordt gehuldigd voor 50-jarig jubileum bij Nieuw Leven. Foto: PR
Arnold Loman wordt gehuldigd voor 50-jarig jubileum bij Nieuw Leven. Foto: PR Foto:

Huldiging tijdens de jaarlijkse feestmiddag

Zelhem - Zaterdag 27 augustus vierden de koorleden van de Christelijk gemengde zangvereniging Nieuw Leven hun jaarlijkse feestmiddag. Na een kopje koffie met wat lekkers werd het extra feestelijk, want de heer Arnold Looman werd in het zonnetje gezet. Hij viert dit jaar dat hij nu al 50 jaar bij het koor zingt en daarom werd hij gehuldigd.

De voorzitter, Ton Koskamp, hield een mooie toespraak en bood de jubilaris een prachtige sculptuur aan, met de passende woorden: "Petje af voor al die jaren van trouw lidmaatschap." Natuurlijk ontbrak het certificaat niet en een bos bloemen. Arnold zelf haalde nog enkele herinneringen op uit zijn lange zangcarrière en wist zelfs nog een lied te noemen van zijn eerste repetitieavonden. Na dit feestelijke gebeuren ging het hele gezelschap naar de midgetgolfbaan om daar een ijverige competitie te houden, afgewisseld met een drankje en een praatje. Aan het eind van de middag stond er een heerlijk buffet klaar, waar erg van genoten werd.

Ook zijn de repetitieavonden weer begonnen. Eerst een poosje allerlei oefeningen voor de stemvorming en de adembeheersing en dan aan de slag met het instuderen van mooie zangstukken (vierstemmig) onder leiding van de dirigente Lizette Tijdink.

Afbeelding