Tijdens de bezoeken is er ruimschoots de gelegenheid rond te kijken. Foto: PR
Tijdens de bezoeken is er ruimschoots de gelegenheid rond te kijken. Foto: PR Foto:

Fiets de Boer Op langs diverse agrarische bedrijven

Halle - Op woensdag 10 augustus 2016 wordt er een fietstocht georganiseerd door Stichting De Boer Op Zelhem-Halle. Deze keer gaat de tocht door de mooie omgeving van Halle.

De tocht is ongeveer 30/35 km. Lang. Ook aan deze route hebben weer diverse agrarische en aanverwante bedrijven hun bedrijf opengesteld. Er is ruimschoots gelegenheid om diverse bedrijven te bekijken. Om erachter te komen welke bedrijven dit zijn, kom dan gezellig meefietsen. De start is tussen 10.00-12.00 uur bij Eetcafe De Woage aan de Dorpsstraat 21, Halle.

Hier ontvangt u een routebeschrijving. Onderweg kunt u genieten van de mooie bedrijven, de prachtige omgeving. Een hapje en drankje .

Tot slot zullen er ook weer diverse kramen opgesteld staan en tevens wat oude ambachten. Hier kan men dus gezellig nog wat napraten. De deelnemende bedrijven hebben hun deuren tot 16.30 uur opengesteld. De organisatie is in handen van Stichting De Boer Op Zelhem-Halle. Opgave vooraf is niet nodig. Voor meer informatie kunt u via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer contact opnemen. bertusenrikie@gmail.com

0314-621694