Werk van Leonne van Lent. Foto: PR
Werk van Leonne van Lent. Foto: PR Foto:

Expositie beeldhouwwerkstukken, glasobjecten en keramiek St. Joriskerk

Drempt - Tijdens de vierde open zaterdag van de St. Joriskerk op 23 juli van 11:00 tot 17:00 uur kunt u de kerk van binnen bezichtigen, waar tevens een expositie van Leonne van Lent te zien is.

Leonne van Lent uit Drempt exposeert met beeldhouwwerkstukken, glasobjecten en keramiek. De beeldhouwwerken bestaan veelal uit combinaties van bewerkte en onbewerkte steen. De glasobjecten en keramiekstukken zijn heel divers, zowel in vorm als in kleur.

De St Joriskerk vindt u aan de Kerkstraat 1 te (Voor) Drempt. Er zijn die dag gastvrouwen /-heren aanwezig die u de nodige informatie kunnen verschaffen. Voor koffie / thee is ook gezorgd en is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk op prijs gesteld.

Agenda open zaterdagen: 30 juli Dick Scheffer-orgelspel; 6 augustus Daphne Bloemendaal-bloemwerk met het thema: Huwelijk door de jaren heen; 13 augustus Ben Visser-keyboard en Sabina Visser-schilderijen; 20 augustus Theo v.d. Putten met schilderijen en 27 en 28 augustus Open Deur Weekend; Kunst en Hobby.