Afbeelding
Foto:

Geslaagde open dag op boerderij De Wilgenhof

Hengelo - Boerderij de Wilgenhof, kinderopvang, BSO en zorgboerderij, heeft de oude koeienstal omgebouwd tot een prachtige nieuwe groepsruimte voor de kinderen. Na een paar maanden verbouwen konden Gerrit-Jan Lijftogt en Anna van Dijk vol trots de nieuwe ruimten aan iedereen laten zien tijdens de open dag van zaterdag 2 juli.

De groepsruimte heeft een mooie nieuwe keuken en er zijn extra nieuwe slaapruimten bijgekomen. De kinderen hebben nu als ze binnen zijn mooi uitzicht op de hele boerderij. De kinderen konden zich op de open dag vermaken met een ballonnen-clown en een springkussen. Ook konden ze een ritje maken op de pony. Natuurlijk mochten alle kinderen net als anders ook spelen op de trampoline, met skelters rond rijden, in bomen klimmen of knuffelen met de vele dieren.

Anna van Dijk: "Het was een heerlijke dag, de zon scheen volop dus we konden het lekker buiten houden allemaal, zoals we dat natuurlijk graag zien hier op de boerderij; zoveel mogelijk buiten spelen. En wat zijn we verwend door al die lieve mensen die kwamen kijken. Het was een bijzondere dag."

Meer informatie is te vinden op de website.


www.dewilgenhofhengelo.nl