Sense in nieuwe samenstelling live bij Radio Ideaal. Foto: PR
Sense in nieuwe samenstelling live bij Radio Ideaal. Foto: PR

The Sense live bij Radio Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 13 juli staat de band 'The Sense' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

The Sense is een zesmans rock/pop coverband, die al werd opgericht in 2009. Onlangs werd de band geconfronteerd met een aantal interne wisselingen, waardoor er weinig werd opgetreden. Na de zomervakantie verwacht de band weer vol gas te kunnen gaan en het optreden bij Live@Ideaal is een voorproefje daarop. Optreden doet de band in kroegen, festivals en op feesten en partijen. The Sense speelt nummers van Muse tot Elvis en van James Brown tot Blof en kiest daarbij vaak voor de minder bekende nummers, maar het levert zeker een feest van herkenning op.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de site. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org.


www.thesense.nl

www.ideaal.org