Tijdens de Open Dag zijn er diverse demo's zoals een caroussel met leden van de club. Foto: PR
Tijdens de Open Dag zijn er diverse demo's zoals een caroussel met leden van de club. Foto: PR Foto:

Open dag De Bronckhorster Ruitervrienden en PAARDenLUISTEREN

Zelhem - Op zaterdag 16 juli vanaf 11.30 uur heten de Bronckhorster Ruitervrienden en PAARDenLUISTEREN u van harte welkom op hun Open Dag. Inmiddels wordt dit de tweede open dag van de kersverse paardensport vereniging en PAARDenLUISTEREN, die trainen op basis van het Freestyle Systeem ®.

Binnen het Freestyle Systeem wordt veel aandacht besteed aan het 'luisteren' naar paarden. Waarom vertoond een paard bepaald gedrag, hoe kun je probleem voorkomen en mocht er toch een probleem zijn, hoe los je die dan op een eerlijk en structurele manier op.

Tijdens de Open Dag is er een gevarieerd programma met demo's zoals een caroussel met leden van de club, trailerladen en loswerken door PAARDenLUISTEREN, maar ook polocrosse Nederland is aanwezig en Deveney Raaymakers met haar Tinker Zorro geeft een demo vrijheidsdressuur. Kinderen kunnen hoefijzers versieren en ponyrijden en er zijn verschillende vers gemaakte versnaperingen.

De entree is gratis.U kunt zich aanmelden via onze facebookpagina's of een bericht sturen naar 06-54326669, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.