Leerlingen laten thema Rock 'n Roll horen. Foto: PR
Leerlingen laten thema Rock 'n Roll horen. Foto: PR Foto:

Fantastisch optreden leerlingen Colorful Music

Vorden - Op zaterdag 2 juli hebben de leerlingen van Colorful Music een fantastisch optreden neergezet met het thema ''Rock and Roll''. Jong en oud deden mee. Nummers van Elvis, Kenington, Anouk, Jerry lee Lewis, Bon Jovi, je kan het zo gek niet bedenken, ze werden allemaal in een eigen jasje gestopt en ten gehore gebracht aan een over volle zaal met fans.

Elk jaar weer sluit Colorful Music het seizoen af met een spetterend eind concert en elk jaar weer op een andere manier. Dit jaar werd het thema Rock and Roll gebruikt en werd De Herberg als locatie gekozen. En mooie zaal omgetoverd tot Rock and Roll terrein.

Alle leerlingen werden in groepjes gedeeld om samen een band te vormen. In de les werden de nummers individueel voorbereid en de laatste 3 lesweken lesten ze samen met hun bandje. Op zaterdag 25 juni hadden ze maar één repetitie mogelijkheid met de begeleidende band (zangeres: Nicolien Klein Brinke, Bas: Eelke van Ark, drum: Jefrrey Siemes) om vervolgens op 2 juli keihard te knallen! En dat deden ze.

Met een knaller als opening die gespeeld werd door Daan op elektrische gitaar: 'I love Rock 'n Roll' en de avond was geopend. Met prachtige oude rock and roll nummers en mooie nieuwe rock nummers van tegenwoordig stond de zaal op zijn kop. Pippa had zelfs een eigen geschreven nummer wat de hele zaal deed laten meezingen en meeklappen.

Tigo, Twan en Guus lieten alle mensen meezingen en de handen in de lucht gooien met Streets van Keningston, Tim liet de zaal stil vallen met zijn prachtige stem en speelde samen met Hans het nummer How to save a Life.

Wieteke Schotsman: "Allemaal te veel om op te noemen, maar alle leerlingen hebben het super gedaan en een fantastische act neergezet om trots op te zijn! De avond werd afgesloten met een gigantische topper 'Muse- Psycho' gespeeld Door Ruben en Ruben. Ik kan niet anders zeggen dan: leerlingen, ik ben mega trots op jullie allemaal en wat hebben jullie een fantastische avond neer gezet! Ik kan niet wachten tot het nieuwe lesseizoen weer begint!"

Voor meer informatie
Informatie: 06 106 06 784 of Colorful.Music@hotmail.com


Keuring rijbewijs op tijd aanvragen

Zelhem - De keuringsdata voor de verplichte keuring tot behoud van je rijbewijs staan in de agenda van Contact te lezen.

Mensen die er gebruik van willen maken, dienen echter wel te beseffen, dat de aanvraagprocedure tijd kost en dat een verzoek tot keuring minimaal twee maand van te voren moet worden ingediend. Het komt regelmatig voor, dat mensen zich daarin vergissen. Er bellen momenteel diverse mensen met een "te laat " verzoek om een keuring. En dan moet ik hun teleur stellen. In verband met vakantie van de arts is er in juli geen keuring in Zelhem en Vorden. De eerstvolgende keuring is op zaterdag 27 augustus.

Voor een afspraak kunt u bellen, tel. 06-27594051 (bij voorkeur tussen 18.00 en 19.00 uur).