Impressie nieuwsbrief. Foto: Achterhoek Nieuws B.V.
Impressie nieuwsbrief. Foto: Achterhoek Nieuws B.V. Foto:

Achterhoek Nieuws bezorgt de krant voordat deze gedrukt is

Regio - De krant al ontvangen voordat deze gedrukt is? Dat kan door je gratis te abonneren op onze digitale nieuwsbrieven. Daarin vind je de link naar onze digitale kranten en zie je welke artikelen de afgelopen week het meest gelezen zijn.

Via de website van jouw krant kun je eenvoudig een gratis abonnement op de digitale uitgaven nemen door op de knop 'Abonneer je' onder de afbeelding van de krant te klikken. Je kunt na het invullen van jouw gegevens zelf bepalen welke van de veertien titels die Achterhoek Nieuws uitgeeft, jij wekelijks als eerste in jouw mailbox wilt ontvangen.

Extra's
De digitale krant bevat dezelfde inhoud als de papieren krant plus de nodige extra foto's en video's. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete artikelen of interessante advertenties te delen via e-mail, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Achterhoek Login
Door je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief heb je de beschikking over de zogeheten Achterhoek Login. Achterhoek Nieuws zal het aantal diensten en voordelen voor lezers die een Achterhoek Login hebben, de komende tijd uitbreiden. Behalve het ontvangen van de nieuwsbrief is het met de Achterhoek Login nu ook al mogelijk om eenvoudig persberichten in te sturen en om deel te nemen aan onze winacties.

Blokfluitdiploma's voor Dorpsschool Halle

HALLE - Dinsdag 28 juni heeft de blokfluitgroep van de Dorpsschool onder leiding van Mirjam v.d. Burg het blokfluitdiploma gehaald. Dinsdag 21 juni hadden zij hun theorie examen en dinsdag 28 april het praktijkexamen. De geslaagde zijn Guus Legters, Ilona Arendsen, Joyce Arendsen, Keefe Venhoven, Nora Eenink, Rutger Mebelder en Susan Ligterink.

Voor het praktijkexamen moesten ze een verplicht muziekstuk, een vrije solo en een duet fluiten. Na afloop van het praktijkexamen was de diploma uitreiking. Tijdens de uitreiking waren natuurlijk de mama's en oma allemaal gezellig aanwezig. Ze kregen hun blokfluitdiploma met daarop mooie cijfers en een presentje van de juf. Een mooie vlinder, met als doel om over te vliegen naar een ander instrument naar keuze.
Mirjam zal ze wel gaan missen, zij heeft ze toch ruim anderhalfjaar onder haar hoede gehad. Het was een heerlijke groep.
Na de zomervakantie start Mirjam weer met een nieuwe groep, leeftijd vanaf acht jaar op de Dorpsschool. Er hebben zich al leerlingen aangemeld, het wordt weer een leuke groep. Het is geweldig om muzikaal bezig te zijn met kinderen, dat is pas echt genieten. En… muziek maakt ook nog eens slim. Dat is mooi meegenomen. www.muziekmaaktslim.nl

 De geslaagde zijn Guus Legters, Ilona Arendsen, Joyce Arendsen, Keefe Venhoven, Nora Eenink, Rutger Mebelder en Susan Ligterink. Foto: PR