Het team van Klein Westland start met Fruit op Maat. Foto: PR
Het team van Klein Westland start met Fruit op Maat. Foto: PR Foto:

Een frisse wind door Klein Westland

Zelhem - Na een aantal veranderingen in de afgelopen periode, willen wij u nu het nieuwe team van groente en fruit speciaalzaak Klein Westland voorstellen.

Linda Beumer wil samen met haar collega's Anita, Dennis, Nicole, Kitty en Ymke haar best doen om u als klant te verwennen met de beste kwaliteit groente en fruit tegen de scherpste prijs. Maar de kwaliteit zal voorop moeten blijven staan. Tijden veranderen en ook in de groente en fruithandel hebben we te maken met veranderend koopgedrag. Denk bijvoorbeeld aan steeds meer bijzondere groente soorten en de diverse exotische vruchten, maar ook met meer bewerkte producten. Overheerlijke salades, rauwkosten en maaltijden, zijn niet meer weg te denken uit de moderne groente en fruitzaak. Het team van Klein Westland wil samen met de keurslager en de bakker u een vers assortiment bieden waar je U tegen zegt.
Om te beginnen start men deze week met Fruit op Maat. Hiermee hebben ze een nieuwe manier gevonden om u als klant zelf het assortiment van de gewenste fruitsalade te laten samenstellen. U mag combineren zoveel u wilt.
Voor de eerste kennismaking Fruit op Maat mogen alle klanten op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2016 bij een besteding vanaf € 5,00 een gratis bakje fruitsalade scheppen. Dus kom en geniet van een gezonde traktatie.