Winnaars van het Heidenhoekse buurtfeest. Foto: PR
Winnaars van het Heidenhoekse buurtfeest. Foto: PR

Wouter Wolsink Koning en Fleur
Steintjes Koningin Heidehoek

HEIDENHOEK - Voor de 72ste keer hebben de Heidenhoekers het driedaagse buurtfeest, van 24, 25 en 26 juni, weer tot een groot succes gemaakt. Op vrijdagavond was het weer traditioneel aftrappen met de playbackshow en een volle tent. Zaterdagmiddag werd André Hagelstein als zittende schutterskoning binnengehaald en kon ook de deze dag starten met de kinderspelen en uiteraard het vogel- en fladderschieten.

Dit jaar stond in het voorprogramma van de Heino's de onvolprezen 'blueband'. Deze jonge zesmansformatie met als frontvrouw Jolieke van Osch speelde het dak van de tent, mede door een gastoptreden van trompettiste Dorien Jansen Venneboer. De zondag was gereserveerd voor een bierfeest compleet met bierpullen, lange tafels, lederhosen en Duitse schlagers. De sfeer werd muzikaal door TRIO XL optimaal neergezet en zowel het bestuur als een aantal bezoekers waren in traditionele Tiroler kledij gehuld. Hoewel het weer niet altijd meewerkte, was het weer een geslaagd feest. Veel dank gaat uit naar de sponsoren en vrijwilligers!
Uitslagen
Koning: Wouter Wolsink, Koningin: Fleur Steintjes, Kop: Frank Kolkman, Rechtervleugel: Pauline Boenink, Linkervleugel: Esther Boeijink, Staart: Jan Kreeftenberg. Jeugdkoning: Rubin van der Meij. Doelschieten: 1e Ronnie Boenink, 2e Henk Jan Bulten. Korfbal: 1e Dano Brinkman, 2e Andre Hagelstein. Kegelen: 1e Johan Reindsen, 2e Twan van Huggelen, 3e Mark Bulten. Sjoelen: 1e Henk boeijink, 2e Lars Keyzer, 3e Dano Brinkman. Schijfschieten: 1e Gert Hemink, 2e Wouter Wolsink. Fladderschieten: 1e Wouter Wolsink, 2e Gert Hemink. Foto's op de website www.heidenhoek.nl