De natuur en de rust van de nieuwe plek passen goed bij de werkzaamheden van de praktijk. Foto: PR
De natuur en de rust van de nieuwe plek passen goed bij de werkzaamheden van de praktijk. Foto: PR Foto:

Dubbele verhuizing praktijk Sonja Wolters

Verhuizing en nieuwe website

Harreveld - Vanaf 6 juni is de praktijk van Sonja Wolters verhuist naar de Nicolaasweg 1 in Harreveld. Na vijf mooie jaren op de Mercatorstraat in Lichtenvoorde was er bij Sonja de behoefte om in een meer landelijke omgeving verder te gaan. De natuur en de rust van deze nieuwe plek passen goed bij de behandeling en begeleiding die gegeven wordt in de praktijk.

Naast dat er fysiek verhuist is, is ook de website onder handen genomen en als zodanig ook verhuist. Zo leidt vernieuwing tot verandering en beweging, zoals ook de cliënten in de praktijk zelf kunnen ondervinden. Nieuw is dat op de website, onder de kop 'programma', de activiteiten duidelijk zichtbaar zijn aangegeven.

Intuïtief wastekenen en familieopstelling
Zo kan men in het programma de activiteiten van de maand juni en juli vinden. Dinsdag 5 juli is er de mogelijkheid om een opstelling te doen door een vraag in te brengen of men kan deelnemen als representant tijdens de avond 'Familieopstelling'. Tevens kan men in de praktijk terecht voor een workshop intuïtief wastekenen op dinsdag 12 juli in de ochtend of op woensdag 13 juli 's avonds. Bij het intuïtief wastekenen is het mooi te zien wat vanzelf ontstaat op papier en deelnemers kunnen dit keer een sieraad maken van een deel van de tekening.

Informatie over deze en andere activiteiten is te vinden op de vernieuwde website www.sonjawolters.nl . Natuurlijk kan men in de praktijk ook nog steeds en vooral terecht voor individuele begeleiding.